ARTVİN / YUSUFELİ - Yusufeli Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yusufeli Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
SANCAK MAH. ENVER PAŞA . CAD. İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 2 YUSUFELİ / ARTVİN
Vizyon
Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, eğitim öğretim süreci içinde; yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren, kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, fikri, vicdani ve irfanı hür, sevgi-saygı ve hoşgörülü bireylerin yetişmesi için örnek bir kurum olabilmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için; onları bilgili, kültürlü birer insan olarak yetiştirmek, öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ülkemizin tarımsal üretimine katkıda bulunan. 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Kız/Erkek Gündüzlü
Şehiriçi dolmuş